Fluebinding - Se vores kæmpe udvalg af fluebindingsmaterialer fra Ahrex, Pro Sportfisher, FutureFly, Renzetti, Tiemco og meget mere (2024)

Binddin egne unikke fluer

Hvis du holder af fiskeri og de hyggelige ture ude ved vandet, så bør du naturligvis også have dine egne hjemmebundne fluer med i fisketasken. Fluerne kan laves på utallige af måder og faconer, og det er faktisk kun din fantasi, som sætter grænser.

Vejret kan være meget omskifteligt herhjemme i Danmark, og det er ikke altid vejrforholdene er til fiskeri. Men derfor har du heldigvis fortsat mulighed for at dyrke din hobby. Fluebinding er den oplagte indendørsaktivitet, når det ikke er vejr til en god fisketur. Når du binder dine egne fluer, så vil du hurtigt opdage, at det giver en helt ekstra dimension til fiskeriet. Det er endda en aktivitet, som hele familien kan være samlet omkring – uanset om de fisker eller ej.

Havstyr på værktøjet

Det gode værktøj er alfa og omega, når man taler om fluebinding. Når du sidder med noget kvalitetsstærkt værktøj mellem hænderne, så vil det øge dine muligheder for at binde nogle skønne fluer, som du vil få meget gavn af fremadrettet.

Når du klikker videre ind på hver enkel underkategori af værktøj på vores webshop, så vil du hurtigt indse, at vi har det hele. Dette tæller fx det uundværlige fluestik, trådholdere, hairstacker samt meget, meget mere. Al vores værktøj kommer fra pålidelige og kvalitetshøje brands såsom Renzetti, C&F, Stonfo og andre velkendte producenter. Derfor er du altså garanteret nogle kvalitetsværktøjer, som ikke sådan lige vil svigte dig.

Hvis det er første gang, du skal prøve kræfter med fluebinding, så har vi samlet nogle gode værktøjssæt, hvor alt det nødvendige er samlet. Det kan nemlig være en smule vanskeligt at finde rundt i al det forskellige værktøj, hvis det er første gang, du skal kaste dig ud i fluebinding. Vi garanterer at de forskellige fluebindingssæt er af god kvalitet og giver dig værdi for pengene. Dette er ligeledes den ultimative gave til den ivrige lystfisker, som kan øge fluesamlingen med nogle egne hjemmelavede af slagsen.

Tipsog tricks til fluebinding

Der findes forskellige måder hvorpå man kan dyrke fluebinding – og det er nærmest en hel hobby for sig selv. Det gode ved fluebinding er at du selv bestemmer sværhedsgraden. Der er dog nogle generelle tips og tricks, som du kan tage med dig videre under arbejdsprocessen af fluer:

• Sørg altid for at fluerne er holdbare. Fluerne skal gerne kunne holde til lidt knubs i vandet. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at binde dine fluer forholdsvis stramme, så de ikke pludselig går op undervejs. Husk dog at der fortsat skal være noget liv og bevægelighed i fluerne, så det handler om at finde den helt rette balance. I vores sortiment kan du finde lak og lim, som vil gøre dine fluer ekstra holdbare.

• Start med at binde store fluer. Hvis du er nybegynder inde for fluefiskeri, så er det en god idé at starte ud med at binde nogle af de forholdsvis store fluer. Når du først har fået det mellem hænderne, så vil det komme til at føles som en leg. Hav gerne en god portion af tålmodighed, og så vil din samling af hjemmebundne fluer hurtigt vokse sig stor.

• Kig vores YouTube kanal igennem. Det kan være vanskeligt at læse sig frem til hvorledes man fluebinder. Kig derfor vores YouTube kanal igennem, som bugner af udførlige step-by-step videoer, hvor vi guider dig godt igennem. Her kan du fx lære at binde nogle af de populære fluer såsom Put and Take fluen – Golddigger eller laksefluen Thunderbou.

Bindegrej

I vores sortiment kan du finde fluebindingsmaterialer til alle slags fluer – herunder også de tropiske fluer. Disse kan være nødvendigt, hvis du skal en tur over Atlanten og fange nogle af de farverige fisk, som vi ikke har i det danske farvand. Hvis du er i tvivl om hvilket materiale du skal bruge, så kontakt os – og vi hjælper dig straks på rette vej.

Uanset hvilken type af flue, som du vælger, så er det vigtigt, at fluerne er synlige. Her kan du fx gøre brug af vores flash-produkter, som giver fluerne et ekstra pift og synlighed. Vi har mere end 30 forskellige typer af dubbing, som findes i alle regnbuens farver. Du kan for alvor slippe kreativiteten løs med fluebibnding.

Som allerede nævnt, så har vi mange instruktionsvideoer på vores YouTube kanal, hvor vi viser hvorledes du binder nogle af de mest populære fluer. Her i sortimentet kan du finde materialesæt til disse fluer, hvor vi har samlet alt det nødvendige grej hertil – både krog og de andre nødvendige materialer, så du straks kan komme i gang med projektet.

Kyndigvejledning og rådgivning

Vi har naturligvis også færdiglavede flueri vores sortiment, som du kan finde et stort og bredt udvalg af. Her kan du også finde inspiration til dine egne hjemmebundne fluer. Alle vores fluer er bundet på kvalitetsmaterialer, som er yderst holdbare og kan klare uendelige af timers fiskeri. Vi har både fluer som egner sig til gedder, havørreder, laks samt meget, meget mere.

Her hos Nordic Anglers har vi stor erfaring og dybdegående kendskab med alt inden for fiskeri – herunder også fluebinding. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål. Husk at vi desuden tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr. Gå derfor gerne på videre jagt i vores store sortiment – måske falder du over et nyt fluehjul eller et par skønne waders?

Fluebinding - Se vores kæmpe udvalg af fluebindingsmaterialer fra Ahrex, Pro Sportfisher, FutureFly, Renzetti, Tiemco og meget mere (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5438

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.