Kuinka voittaa exäsi takaisin (hitaasti): 15 vinkkiä pitkän pelin pelaamiseen - Love Connection (2024)

Etsitkö tapojavoita exäsi takaisin? Vai haluatko vain tietää, kuinka voit herättää romantiikkasi hitaasti uudelleen?

Oli aikomuksesi mikä tahansa, ei voida kiistää, että yhteen palaaminen exän kanssa on vaikeaa. Mutta arvaa mitä?

Sen ei tarvitse olla mahdotonta!

Vaikka ette olisi enää yhdessä, voit silti voittaa ex-kumppanisi takaisin, jos tiedät mitä olet tekemässä.

Tässä on 15 tapaa, joilla voit pikkuhiljaa voittaa exäsi takaisin ja aloittaa uuden luvun suhteessasi.

1) Anna heidän ikävöidä sinua

Ensimmäinen askel entisen takaisin voittamiseen on varmistaahe kaipaavat sinua.

Saatat ajatella, että he jo kaipaavat sinua, mutta todennäköisesti he vain muistavat olleensa kanssasi hellästi.

Mutta tiedätkö mitä?

Se ei ole sama asia kuin kaipaa sinua. Se on hienovarainen mutta tärkeä ero.

Mutta kun he todella kaipaavat sinua, he ovat innokkaita aloittamaan vuoropuhelun kanssasi. He haluavat nähdä sinut uudelleen ja muistavat, miksi he alun perin rakastuivat sinuun.

Ja kun todella kaipaat jotakuta, olet valmis menemään eteenpäin ja tekemään mitä tahansa nähdäksesi hänet.

Joten miten voitvarmista, että exäsi kaipaa sinua?

Se on helppoa: Anna heille vain tilaa ja odota, että he ojentavat kätensä. Mutta tiedätkö mitä muuta?

Sinun on varmistettava, että exäsi ajattelee, että voit paremmin yksin. Älä siis teeskentele olevasi suhteessa jonkun muun kanssa. Älä teeskentele, että et enää ajattele aiempaa suhdettasi.

Näytä vain heille, että olet siirtynyt eteenpäin ja mieluummin elää omassa onnellisuudessasi.

Muista: paras tapa saada exäsi kaipaamaan sinua on luoda mysteerin tunne ympärillesi ja tehdä samalla selväksi, että elämässäsi on taas tilaa heille.

Joten saa heidät miettimään, millaista olisi, jos te kaksi olisitte taas yhdessä, vaikka se kestäisikin vain muutaman päivän kerrallaan.

2) Vältä kontaktia jonkin aikaa

Anna minun kysyä kysymys.

Kuinka kovasti yrität pitää yhteyttä exään?

Jos yrität pitää heihin yhteyttä koko ajan, saattaa tuntua, että yrität liikaa. Ja tällä tavalla on mahdollista, että exäsi luulee, että yrität vain voittaa hänet takaisin.

Mutta haluat tehdä sen hitaasti mutta tehokkaasti, eikö niin?

Siksi sinun on varmistettava, että oletvältä kontaktia exäsi kanssa jonkin aikaa.

Toisin sanoen, älä tee suunnitelmia tai aseta mitään määräaikoja heidän kanssaan palaamiselle.

Kannattaa myös muistaa, että se on parastaolla puhumatta exästäsi ollenkaan. Itse asiassa, mitä vähemmän puhut niistä, sitä parempi se on. Mitä vähemmän he kuulevat sinusta, sitä enemmän he kaipaavat sinua. Ja mitä enemmän he kaipaavat sinua, sitäparemmat mahdollisuudet he voivat kokeilla asioita toisen kerran.

Suosittelen siis seuraavaa: Kerro ex-miehellesi, ettei ole kiirettä palata yhteen. Sinun tulisi myös välttää kysymästä heiltä heidän elämästään tai tekemästä mitään suunnitelmia heidän kanssaan, kunnes he ottavat sinuun yhteyttä.

Tiedän, että nyt on helppoa olla kärsivällinen, kun haluat niin kovasti palata entiseen, mutta luota minuun, kun sanon, ettei ole liian myöhäistä olla kärsivällinen.

Tarkoitan, siitä on jo aikaa, kun sinä ja exäsi erositte, eikö niin? Eivätkö he vieläkään ota sinuun yhteyttä?

Ehkä he käyttävät samaa strategiaa. Mutta yksi asia, jota sinun ei pidä unohtaa, on se, että vaikka et ota heihin yhteyttä, heidän pitäisi tietää, että sinulla menee hyvin, mutta rakkauselämäsi ei ole muuttunut.

Joten älä pyydä heitä tapaamaan sinua niin pian. Älä myöskään yritä tehdä heistä mustasukkaisia ​​tekemällä jotain, joka osoittaa, että olet edelleen kiinnostunut heistä.

Kun aloitat yhteydenotonexäsi taas, ota asiat hitaasti jaälä ole liian töykeätai intensiivinen siitä. Sinun täytyy jälleen rakentaa luottamusta, joten anna heille aikaa tulla luoksesi.

3) Hanki räätälöityjä neuvoja suhdevalmentajalta

Vaikka tämä artikkeli valaisee joitain tapoja voittaa exäsi hitaasti takaisin, voi olla hyödyllistä puhua tilanteestasi suhdevalmentajan kanssa.

Ammattimaisen suhdevalmentajan avulla saat yksilölliseen tilanteeseen räätälöityjä neuvoja…

Suhteen sankarion suosittu sivusto, jossa korkeasti koulutetut parisuhdevalmentajat auttavat ihmisiä selviytymään monimutkaisista ihmissuhteista, selviytymään erosta ja rakentamaan suhteita uudelleen. Heidän suosionsa perustuu siihen, kuinka taitavia heidän valmentajansa ovat.

Miksi olen niin varma, että he voivat auttaa sinua?

No, koin äskettäin vaikean pisteen omassa suhteessani, ja otin heiltä apua. Siitä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä, sain aitoja, hyödyllisiä neuvoja, ja sain vihdoin nähdä suhdeongelmani todella selkeästi.

Olin hämmästynyt siitä, kuinka ystävällinen ja empaattinen valmentajani oli.

Muutamassa minuutissa saatat saada elämää mullistavia neuvoja, kuinka voit navigoida ja korjata ex-puolisosi kanssa kohtaamiasi ongelmia.

Aloita napsauttamalla tätä.

4) Palauttaa läsnäolosi heidän elämässään

Okei, nyt tiedät, että on parempi, jos et ota yhteyttä exäisi vähään aikaan ja kerro heille, että et yritä saada häntä takaisin.

Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi vain luopua niistä.

Sen sijaan sinun pitäisi tehdä se kohta, että vahvistat uudelleen läsnäolosi heidän elämässään.

Mutta milloin on oikea aika tälle?

Anna minun selittää:

Kun exäsi alkaa kaipaamaan sinua, on sen aikapalauttaa läsnäolosi heidän elämässään. Älä mene yli tämän vaiheen kanssa, vaan kerro heille, että välität heistä.

Voit tehdä tämän lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostin silloin tällöin tai jopa lähettämällä heille pienen lahjan syntymäpäivänä. Sen ei tarvitse olla suuri; varmista vain, että sillä on jokin tunnearvo.

Miksi ehdotan tätä?

Koska jos et ole lähellä, he kaipaavat sinua ja saavat muistutuksen kaikista hyvistä hetkistä, joita he viettivät kanssasi. Heitä muistutetaan myös kaikista asioista, joista he jäivät paitsi, kun he eivät ole saaneet sinuun yhteyttä.

Ja mikä tärkeintä, he ymmärtävät, kuinka huonosti he toimivat loukkaaessaan tunteitasi.

Suosittelen siis seuraavaa: sinun tulee pitää yhteyttä exäsi, kun huomaat, että he kaipaavat sinua, vaikka se tapahtuisi vain tekstiviestien tai sähköpostien kautta. Mutta älä yritä tehdä mitään suunnitelmia palata heidän kanssaan välittömästi.

Muista, että saattaa kestää hetken ennen kuin exäsi tulee takaisin ja ottaa sinuun uudelleen yhteyttä, koska he saattavatsilti loukkaantuaja vihainen. Ja he eivät ehkä ole vielä valmiita palaamaan yhteen kanssasi.

5) Ole isompi ihminen

Kuinka voittaa exäsi takaisin (hitaasti): 15 vinkkiä pitkän pelin pelaamiseen - Love Connection (1)

Tiedän, että se saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta jos olen oppinut yhden asian omasta kokemuksestani, se on se, että tapasi kohdella exääsi riippuu siitä, kuinka he kohtelivat sinua.

Jos ne jatkuvasti satuttaa tunteitasi, kohtele niitä sellaisina. Jos he olivat hyvä ihminen ja auttoivat sinua vaikeina aikoina, toimi sellaisena.

Mutta tämä on vain aina, kun erosta on kulunut aikaa.

Joten mitä sinun pitäisi tehdä sillä välin?

Kun odotat heidän ikävän sinua, miksi et jatkaisi ja tekisi kaikkea, mikä helpottaa heidän otettavuuttaan?

No, tässä on asiaa:

Tee itsestäsi entistä houkuttelevampi kumppani olemalla isompi ihminen tässä tilanteessa. Näytä heille, kuinka hieno saalis olet, olemalla ystävällinen, kannustava ja mukautumalla heidän tunteisiinsa ja tarpeisiinsa.

Toisin sanoen, näytä neolet isompi ihminen.

Mutta on jotain, mitä sinun ei pidä unohtaa:

Älä ota yhteyttä exäsi ja pelaa "isomman ihmisen" korttia sen jälkeen, kun hän on loukannut sinua. Sinusta tulee epätoivoinen jamanipuloiva. Odota sen sijaan, että he tekevät ensimmäisen liikkeen.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos he eivät tee?

Jos sinunex ei ota sinuun yhteyttä, yritä sitten olla kärsivällinen vielä vähän aikaa. Kyse on avoimen mielen pitämisestä ja siitä, ettei heihin liiaksi emotionaalisesti kiinnitetä (ainakaan vielä).

Kuitenkin,yrität voittaa exäsi takaisinhitaasti, ei kerralla, eikö niin?

Yritä siis olla isompi ihminen ja ole kärsivällinen, kunnes exäsi palaa luoksesi.

6) Älä kommunikoi exäsi kanssa suoraan

Suoraa kommunikointia exisi kanssa sinun tulee välttää hinnalla millä hyvänsä.

Miksi?

Koska tämä saa heidät tuntemaan itsensä tärkeäksi ja saa heidät tuntemaan olevansa edelleen suhteessa. Ja tämä on jotain, jota emme halua, eikö niin?

Siksi sinun tulee ottaa yhteyttä kolmansiin osapuoliin. Sen sijaan, että tavoittaisit suoraan exäsi, lähetä viesti heidän ystävilleen, perheenjäsenilleen tai työtovereilleen.

Miksi?

Koska sinun on selvitettävä, kuinka exäsi voi voittaaksesi heidät takaisin. Mutta sinun ei pitäisi tehdä sitä suoraan.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi vastata heidän viesteihinsä ja puheluihinsa heti. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jonka voit tehdä, jos haluat palata yhteen exäsi kanssa.

Joten mitä voit tehdä tässä tilanteessa? Lähetä tämä "Ei viestintää" -teksti

- "Olet oikeassa. On parasta, että emme puhu juuri nyt, mutta haluaisin olla ystäviä lopulta." —

Tämä on lähetettävä exällesi oikeaan aikaan, jotta se olisi todella tehokas.

Mutta miksi pidän siitä, on se, että kommunikoit heidän kanssaan, joten sinun ei todellakaan tarvitse puhua enää. Pohjimmiltaan sanot, että et todella tarvitse niitä enää näyttelemään mitään roolia elämässäsi.

Miksi tämä on niin hyvää?

Saat exässäsi "menetyksen pelon", mikä laukaisee heidän vetovoimansa uudelleen.

Opin tästä tekstistä Brad Browningilta, joka on auttanut tuhansia miehiä ja naisia ​​saamaan exänsä takaisin. Hän käyttää nimimerkkiä "suhdenörtti", hyvästä syystä.

Tässä ilmaisessa videossa, hän näyttää sinulle tarkalleen, mitä voit tehdä saadaksesi exäsi haluamaan sinut uudelleen.

Olipa tilanteesi mikä tahansa – tai kuinka pahasti olette sekaisin eronne jälkeen – hän antaa sinulle useita hyödyllisiä vinkkejä, joita voit ottaa heti käyttöön.

Tässä vielä linkki hänen ilmaiseen videoonsa. Jos todella haluat exäsi takaisin, tämä video auttaa sinua tekemään tämän.

7) Ole kärsivällinen ja odota, että he ottavat sinuun yhteyttä ensin

Usko tai älä, ennemmin tai myöhemmin entiset kumppanit ottavat yhteyttä toisiinsa ja aloittavat paranemisprosessin.

Miksi?

Koska he ymmärtävät, että he investoivat niin paljon energiaansa ja resurssejaan tähän suhteeseen. Ja he myös ymmärtävät, että he haluavat pitää yhteyttä kyseiseen henkilöön. Ei ehkä kumppaneina, mutta ystävinä ainakin.

Okei, ymmärrän, että et todellakaan halua olla ystävä exäsi kanssa. Mutta tiedätkö mitä?

Asia, jonka sanoin edellä, on hyvä asia, koska se tarkoittaa, että exäsi ottaa sinuun yhteyttä ajan kuluessa.

Ja sinun pitäisi käyttää tämä tilaisuus voittaaksesi exäsi takaisin!

Ja jos et tee mitään sillä välin, exäsi tekee sen lopultatule luoksesi ja ota yhteyttä.

Mutta entä josexäsi ei ota sinuun yhteyttä?

Totuus on, että kun haluat toisen osapuolen ottavan yhteyttä ensin, sinun on muistettava kaksi asiaa.

Ensinnäkin pitäisi olla selvää, että he voivat ottaa sinuun yhteyttä. Jos he eivät halua puhua sinulle enää, heidän on vaikea hyväksyä tarjouksesi.

Toiseksi, exäsi ei pitäisi tehdä mitään suunnitelmia kenenkään muun kanssa niin pian erottuaan sinusta. Se osoittaa, että he ovat edelleen kiinnostuneita palaamaan yhteen kanssasi, ja jos he tekevät niin, heidän aikomuksensa näyttävät aidommilta kuin jos he vain tapaisivat jonkun toisen kanssa mielijohteesta.

Muista siis: tarvitaan vain yksi ihminen, joka tekee kaiken oikein ja tekee hyviä liikkeitä, jotta teidän kahden välinen asia järjestyy taas. Joten yritä olla kärsivällinen ja odotaoikea aika tehdä ensimmäinen siirto.

8) Varmista, että he tietävät, että olet ylittänyt heidät

Toinen hyvä tapa yrittää voittaa ex takaisin on päästä niistä yli. Ja mikä tärkeintä, kerro heille, että olet niistä yli.

Kuulostaa yllättävältä, eikö?

Siitä huolimattayrität voittaa exäsi takaisin, teet sen hitaasti. Ja siksi sinun on päästävä yli exästäsi ennen kuin yrität mitään muuta. Muuten kaikki näyttää puolimieliseltä ja valheelta.

Anna minun selittää.

Jos henkilö voi kertoa, että haluat silti hänet romanttisesti, hänen halunsa olla kanssasi vähenee huomattavasti.

Aina kun näytät heille, että olet todella yli niistä, se osoittaa, että et ole sama henkilö, joka oli heihin rakastunut ja että on aika jotain uutta.

Ja kun exäsi näkee tämän, he alkavat ajatella omaa tilannettaan ja ymmärtävät senhe ovat edelleen rakastuneita sinuun, eivät vain samalla tavalla kuin ennen. Ja tämä on jotain, jota he eivät voi vastustaa.

Joten ennen kuin yrität voittaa ne takaisin, varmista, että olet niistä yli. Varmista, että et ole enää kiintynyt heihin.

Ja kun olet päässyt niistä yli, on aika aloittaa alusta ja lähteä liikkeelle!

9) Ole itsevarma äläkä yritä liikaa

Kuinka voittaa exäsi takaisin (hitaasti): 15 vinkkiä pitkän pelin pelaamiseen - Love Connection (2)

Ollaan rehellisiä.

Se, kuinka kovasti yrität päästä takaisin yhteen exäsi kanssa, riippuu suoraan siitä, kuinka paljon itseluottamusta sinulla on.

Jos et ole itsevarma ja yrität jatkuvasti liikaa, asiat eivät voi onnistua.

Miksi sanon tämän?

No, kun yrität voittaa exäsi takaisin, on tärkeää tuntea olosi itsevarmaksi.

Ja ainoa tapa, jolla voit tuntea olosi luottavaiseksi, on, jos et yritä liikaa.

Sinun on varmistettava, että kaikki menee hyvin ja että teet kaiken oikein. Mutta samalla on erittäin tärkeää, että et yritä liikaa.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos haluat voittaa entisen takaisin, sinun on näytettävä itsevarmalta javälttää epätoivon merkkejä.

Tätä varten sinun on annettava heidän kaipaamaan sinua hieman. Ja paras tapa tehdä se on välttää yhteydenpitoa exäsi kanssa jonkin aikaa.

Mutta älä huoli! Sinun ei pitäisi odottaa kuukausia ennen kuin otat yhteyttä uudelleen. Sen ei tarvitse olla niin pitkä.

Viikon tai kahden pitäisi olla tarpeeksi aikaa, jotta exäsi alkaa kaipaamaan sinua ja miettimään, miksi he eivät ole kuulleet sinusta pitkään aikaan.

Tämä saa heidät ajattelemaan, millaista elämä olisi, jos te kaksi olisitte taas yhdessä… mitä me juuri haluamme, eikö niin?

Joten ole kärsivällinen ja odota kutsua heiltä. Vielä kerran, ennen kuin yrität mitään muuta, varmista, että tunnet itsesi hyväksi ja että kaikille muille on selvää, että olet yli exästäsi.

Ja kun teet tämän jonkin aikaa, heidän on paljon helpompi nähdä, kuinka sitoutunut ja vakavasti olet palaamassa heidän kanssaan yhteen.

10) Varmista, että tiedät, mihin he ovat ryhtymässä

Vaikka et aio ottaa suoraan yhteyttä exäisi, sinun on silti tiedettävä, mihin he ryhtyvät.

Tämä on erityisen tärkeää, jos yrität voittaa exäsi takaisin eron jälkeen.

Jos et tiedä, mihin he ovat joutuneet, on hyvä mahdollisuus, että te kaksi päädytte menettämään suhteenne.

Ja se olisi harmi, koska useimmissa tapauksissa on paljon helpompaa palata yhteen jonkun kanssa, jonka kanssa sinulla on edelleen yhteyttä, kuin jonkun kanssa, jonka kanssa et ole.

Mutta vain jos tiedät, mitä he ovat tekemässä, tietysti!

Puhu vain heidän ystävilleen ja ole tietoinen siitä, mitä he tekevät ja miten he tekevät sen. Ja jos huomaat jonkun, joka saattaa olla romanttisesti tekemisissä exäsi kanssa, voi olla liian myöhäistä toimia.

Varmista siis, että seuraat exääsi ja katso, onko jotain meneillään.

11) Näytä, että olet muuttunut, mutta välität silti

Tiesitkö ettämuuttaaon erittäin tehokas työkalu ihmissuhteissa?

No, se on. Ja siksi sinun on käytettävä sitä voittaaksesi ex-kumppanisi takaisin.

Näet, kun joku on todella muuttunut ja hänestä on tullut parempi ihminen, hän alkaa automaattisesti haluta henkilöä, joka auttoi häntä muuttumaan.

Loppujen lopuksi sinulla oli syy, miksi sinä ja exäsi erositte, eikö niin?

Ehkä he eivät tulleet toimeen sen henkilön kanssa, joka olit silloin. Mutta jos osoitat, että olet muuttunut, he alkavat haluta sinua uudelleen.

Ja juuri sitä yrität tehdä.

Jos pystyt osoittamaan, että olet muuttunut parempaan, mutta välität silti heistä, he haluavat myös palata yhteen kanssasi.

Joten miten osoitat muuttuvasi? Ensinnäkin muuttamalla käyttäytymistäsi. Mutta myös osoittamalla, että välität toisesta ihmisestä eri tavoin.

Mutta tärkeintä tässä on osoittaa, että välität heistä edelleen. Joten vaikka olet muuttunut paljon erottuasi exästäsi ja olet siirtynyt heistä eteenpäin, varmista, että he tietävät, kuinka paljon he merkitsevät sinulle.

Ja paras tapa tehdä tämä on näyttää heille, kuinka paljon he silti merkitsevät sinullenäyttää heille kuinka paljon kaipaat heitäja haluavat ne takaisin.

12) Anna heidän muistaa hyvät ajat

Oletko huomannut, että ihmiset palaavat yhteen saman henkilön kanssa, josta erosivat, ja alkavat sitten muistella niitä hyviä aikoja, joita heillä oli kyseisen henkilön kanssa?

Ja tämä on erittäin tärkeää, koska se osoittaa, että henkilö edelleen välittää heistä ja haluaa palata yhteen hänen kanssaan.

Et tietenkään voi vain kertoa ex-miehelle, kuinka paljon kaipaat heitä ja mitä mahtavia muistoja sinulla on heistä. Sen sijaan sinun on näytettävä ne.

Joten tee jotain mukavaa exällesi, kun he eivät ole lähellä. Kiinnitä huomiota heidän ystäviinsa tai kiinnitä huomiota heidän harrastuksiinsa, jotta he näkevät, kuinka paljon välität heistä eri tavoin.

Ja on myös hyvä idea mennä kavereiden kanssa ulos, missä kukaan ei tiedä kuka olet, mutta varmista, ettet mainitse exääsi tai mitään erosta ollenkaan!

Mitä tahansa teetkin, sinun on annettava heidän muistaa, kuinka hämmästyttävä suhteesi oli ja kuinka hienolta he tunsivat olevansa siinä.

Näin heitä muistutetaan hyvistä ajoista ja he haluavat palata yhteen kanssasi. Joten, voitat hitaasti omasiex takaisin!

13) Sytytä uudelleen intohimosi heitä kohtaan

Kuinka voittaa exäsi takaisin (hitaasti): 15 vinkkiä pitkän pelin pelaamiseen - Love Connection (3)

Tietääkö exäsi, että sinulla on edelleen paljon intohimoa heitä kohtaan?

Jos he eivät, sinun on tehtävä asioita näyttääksesi sen.

Nyt saatat ajatella, että voit alkaa kirjoittaa runoja ja kirjeitä exällesi ja lähettää heille lahjoja, kuten kukkia ja suklaata.

Mutta arvaa mitä?

Mikään näistä strategioista ei toimi.

Sen sijaan tärkein tapa, jolla sinun on osoitettava, että sinulla on edelleen intohimoa heitä kohtaan, on olla rehellinen heille.

Kerro heille kaikki siitä, mitä elämässäsi on tapahtunut eron jälkeen, mutta älä mainitse mitään siitä, kuinka paljon kaipaat heitä tai kuinka paljon rakkautta teidän välillänne on.

Sinun on osoitettava, että sinulla on edelleen intohimo exääsi kohtaan, mutta tavalla, joka on erilainen kuin ennen.

Jos sinulla on edelleen vahvoja tunteita exääsi kohtaan, silloin se olisi heille selvää. Mutta jos osoitat, että olet muuttunut paljon erosi jälkeen ja että he eivät ole sinulle enää niin tärkeitä, he alkavat haluta sinua uudelleen.

Joten miten näytät tämän? No, kuten jo mainitsimme yllä, se on osoittamalla heille, kuinka paljon he merkitsevät sinulle, osoittamalla heille, kuinka paljon he edelleen merkitsevät sinulle.

Ja sinun on tehtävä tämä näyttämällä heille, kuinka paljon intohimoa ja jännitystä he kerran toivat suhteeseen.

14) Kehystä keskustelu uudelleen

Joten olet tehnyt kaikki asiat, jotka olemme maininneet tässä artikkelissa, ja exäsi on palannut elämääsi.

Mutta mitä nyt?

No, sinun on muotoiltava keskustelu uudelleen, jotta se ei koske sitä, kuinka paljon kaipaat heitä tai kuinka paljon rakastat heitä.

Sen sijaan puhu jostain muusta. Keskustele eri asioista, joita on tapahtunut eron aikana ja kuinka ne eivät vaikuttaneet sinuun niin paljon kuin luulit niiden vaikuttavan.

Ja älä koskaan ota esille aihetta, joka olisyy miksi erosit. Yritä sen sijaan puhua jostain muusta!

Keskustelun uudelleen muotoilun tärkein etu on, että se saa keskustelun menemään eri suuntaan. Tällä tavalla voit välttää käsittelemästä niitä aiheita, joiden tiedät aiheuttavan draamaa teidän kahden välillä.

15) Yllätä exäsi

Ja jos mikään näistä keskustelemistamme tavoista ei toiminut, viimeinen vaihe on yllättää exäsi.

Saatat ajatella, että tämä on mahdotonta, mutta todellisuudessa se ei ole.

Se, että ette ole enää yhdessä, ei tarkoita, että et voisi silti yllättää exääsi.

Ja arvaa mitä?

Se on itse asiassa aika helppo tehdä!

Sinun tarvitsee vain yllättää heidät ja saada heidät tuntemaan olonsa todella iloiseksi jostakin. Sen ei välttämättä tarvitse liittyä lahjoihin. Sen sijaan sinun on ilmaistava julkisesti, kuinka paljon arvostat heitä yksilöinä.

Tätä varten sinun on tehtävä jotain, joka yllättää exäsi.

Mitä voit tehdä?

No, voit tehdä monia erilaisia ​​asioita. Yksi yleisimmistä tavoista on kehua heitä julkisesti jasaada heidät tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Voit myös yllättää heidät tekemällä jotain, mitä he eivät odota sinulta. Jos he esimerkiksi luulivat, että aiot puolustautua erosta ja vihainen heille, yllätä heidät olemalla todella mukava ja kertomalla heille, että kyse ei ole siitä ollenkaan.

Joten seuraavan kerran kun näet exäsi, yritä yllättää hänet ja usko minua, tämä auttaa sinua palauttamaan suhteenne.

Bottom line

Yhteenvetona voidaan todeta, että erottuasi ihmisestä, joka on sinulle liian tärkeä, sinun ei tarvitse olla epätoivoinen.

Syynä on se, että on niin monia todistettuja tapoja voittaa exäsi hitaasti takaisin.

Toivottavasti nyt tiedät kuinka saada ne takaisin japalauttaa luottamusjoka sinulla oli ennen eroa.

Muista vain: exän saaminen takaisin ei ole helppo tehtävä, mutta jos haluat, niin se on ehdottomasti mahdollista. Noudata siis näitä 14 asiaahanki exäsi takaisin, ja huomaat pian, että exäsi takaisin saaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulet.

Voiko parisuhdevalmentaja auttaa sinuakin?

Jos haluat erityisiä neuvoja tilanteestasi, voi olla erittäin hyödyllistä keskustella suhdevalmentajan kanssa.

Tiedän tämän henkilökohtaisesta kokemuksesta…

Muutama kuukausi sitten otin yhteyttäSuhteen sankarikun kävin läpi vaikean vaiheen suhteeni. Kun olin ollut ajatuksissani niin kauan, he antoivat minulle ainutlaatuisen käsityksen suhteeni dynamiikasta ja kuinka saada se takaisin raiteilleen.

Jos et ole ennen kuullut Relationship Herosta, se on sivusto, jossa korkeasti koulutetut parisuhdevalmentajat auttavat ihmisiä monimutkaisissa ja vaikeissa rakkaustilanteissa.

Vain muutamassa minuutissa voit ottaa yhteyttä sertifioituun parisuhdevalmentajaan ja saada räätälöityjä neuvoja tilanteeseesi.

Olin hämmästynyt siitä, kuinka ystävällinen, empaattinen ja aidosti avulias valmentajani oli.

Aloita napsauttamalla tätä.

Yllä oleva linkki antaa sinulle 50 dollaria alennusta ensimmäisestä istunnostasi - eksklusiivinen tarjous Love Connection -lukijalle.

Piditkö artikkelistamme? Tykkää minusta Facebookissa nähdäksesi lisää tämänkaltaisia ​​artikkeleita syötteessäsi.

Kuinka voittaa exäsi takaisin (hitaasti): 15 vinkkiä pitkän pelin pelaamiseen - Love Connection (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 6304

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.