Slow Horses -sarjan arvostelut (2023)

TervetuloaSarjaSuosituin TV-sarjaHitaat hevoset

Hitaat hevoset

Katsojien arvostelut

Lehdistöarvostelut

Katso katsojien arvostelut kohteesta

Kaikki vuodenajat

  • Kaikki vuodenajat
  • Vain kausi 1
  • Vain kausi 2

keskiluokka

3,9

281 muistiinpanoaLue lisää AlloCinén katsojien arvioista

Mielipiteesi Slow Horsesista?

Kirjoita arvosteluni

22 katsojan arvostelua

5Slow Horses -sarjan arvostelut (1)

6 kritiikkiä

4Slow Horses -sarjan arvostelut (2)

7 kritiikkiä

3Slow Horses -sarjan arvostelut (3)

5 kritiikkiä

2Slow Horses -sarjan arvostelut (4)

3 kritiikkiä

1Slow Horses -sarjan arvostelut (5)

0 kritiikkiä

0Slow Horses -sarjan arvostelut (6)

1 kritiikki

Järjestä :

HyödyllisinTuoreimmatEniten arvosteluja saaneet jäsenetJäsenet, joilla on eniten seuraajia

Suodatusperuste:

Kaikki arvosanatSlow Horses -sarjan arvostelut (7)

Slow Horses -sarjan arvostelut (8)

Tintin2194

9 tilaajaa28 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

4,5

Julkaistu 31. joulukuuta 2022

Kaunis sarja hahmoilla, jotka eivät ole kaukana supersankareista, mutta jotka kuitenkin tekevät työnsä. Näyttelijät ovat erittäin hyviä peleissään, jopa niissä, joista opit. Tutkittava sarja

30

Sarjan arvostelu

4,0

Julkaistu 30. huhtikuuta 2023

Kesti useita jaksoja ymmärtääkseni sarjaa, joka alkaa hieman hajanaisesti. Kierretyllä tarinalla ei aluksi ole otetta juonesta kiinnostuneeseen katsojaan. Lisäksi hahmot ovat "löysiä", epäkarismaattisia ja näyttävät ylipelaavan. Mutta kun kaikki palaset ovat paikoillaan ja sarjan omituisen tyylin hyväksyminen, päädymme arvostamaan ja takertumaan siihen. Mutta siinä on puutteita, kuten tarpeettoman räväkkä ja röyhkeä sävy: suurimmaksi osaksi näyttelijät huutavat ja natsaavat koko ajan. Sarja on yleensä hieman liian puhelias. Tähän lisätään pääasiassa yöllä otettujen kuvien synkkä tunnelma, joka painaa pituutta. Gary Oldmanin esittämän Jackson Lambin hahmo voi myös olla ärsyttävää. Hän näyttelee vaatimatonta ja huonosti hiottua hahmoa, ja se voi olla säädytöntä. Henkilökohtaisesti pidin sitä melko hauskana.
Kausi 2 on tavanomaisempi, ja sen kerronnallinen viitekehys noudattaa selkeämpää ja perinteisempää linjaa, mutta myös vähemmän yllättävää. Tyyli ja tarina ovat klassisempia, mutta silti tehokkaampia, joten se vetoaa epäilemättä useimpiin (mukaan lukien minä).
Loppujen lopuksi meillä on brittiläinen vakoojasarja, joka yrittää uudistaa tyyliä ja tekee sen varsin hyvin kertomalla kuinka salaisen palvelun altavastaajat pärjäävät paremmin kuin arvostettu MI5. Minun mielipiteeni on, että sinun on annettava sille mahdollisuus yksinkertaisesti katsomalla sitä. Se on vähän ihastunut kaikesta minusta huolimatta.

10

Slow Horses -sarjan arvostelut (10)

gregbox51

22 tilaajaa1014 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

2,0

Julkaistu 17. maaliskuuta 2023

Gary Oldman mestarillinen ja surkeassa roolissa tuttuun tapaan. Puhdasta vakoilua, mutta hidasta ja puhelias. Vain harrastajille...

00

Slow Horses -sarjan arvostelut (11)

Romain G.

10 tilaajaa112 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

2,0

Julkaistu 24. helmikuuta 2023

Mitä haaskausta. Kaikki oli hyvää sarjaa varten: hyvä alkuidea, hyvät näyttelijät, kaunis kuva. Sitten ymmärrämme nopeasti, että poliittinen propaganda tarttui tuotantoon alusta alkaen erittäin karikatuurisella juonella. Olisi mukavaa, jos lakkaisimme pitämästä katsojia idiootteina houkuttelemalla heidät ennalta pureskeltuihin ajatuksiin. Ei pitäisi olla yllätys, että tilausvideosivustojen yleisö laskee.

03

Slow Horses -sarjan arvostelut (12)

joseGDGD

4 tilaajaa43 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

5,0

Julkaistu 31. joulukuuta 2022

Rakastin tätä sarjaa. Se oli ihanteellinen viihde, jota kuljetti Gary Oldman, aina uskollinen itselleen. Aloin katsoa toista tuotantokautta toivoen, että se vastaa odotuksiani.

10

Slow Horses -sarjan arvostelut (13)

Michael Bernard

3 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

5,0

Julkaistu 12. joulukuuta 2022

Loistava ajatus siitä, että tämä vakoojaryhmä koostuu oletetuista häviäjistä, näyttelijät ovat mahtavia ja juonit hyvin toteutettu ei malta odottaa näkevänsä loput...

20

Slow Horses -sarjan arvostelut (14)

Pierricdrai

3 tilaajaa91 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

4,5

Julkaistu 29. huhtikuuta 2023

https://seriephiledudimanche.jimdofree.com/2023/04/28/slow-horses-saisons-1-et-2/

Ryhmä murtuneita käsiä

Virhe, kun olet osa MI5:tä, ja se on kuuluisan brittiläisen tiedustelupalvelun syrjäytyminen. Tunnetun David Cartwrightin pojanpoika, viraston entinen johtaja, voisi kertoa sinulle siitä. Todellisen kokoisen harjoituksen aikana Richard Cartwright todellakin saa virheellisiä ohjeita, jotka pakottavat hänet improvisoimaan ja aiheuttavat siten yli 150 sivilin kuoleman. Jälkimmäinen on siksi tuomittu raahaamaan säärystimet "talliin", jossa vasikat ovat raajarikkoja. Nämä pariat eivät enää ansaitse harjoittaa tehtäväänsä puiston kollegojensa kanssa. Olipa kyseessä sietämätön tietojenkäsittelytieteilijä, jonka suhteeton ego (muun muassa) estää häntä ymmärtämästä, mitä hän siellä tekee, tai se, joka yrittää kovasti luoda linkin vastoin tiimin jäsenten tahtoa, ilmapiiri ei ole koskaan iloinen navetassa. Ja ennen kaikkea on Jackson Lamb, tuo kuuluisa entinen agentti, joka nyt innokkaasti uskoo halvaan viskiin, haiseviin pieruihin ja jatkuvaan tupakanpolttoon… Jalat koteloituina hirvittäviin revittyihin sukkiin, jotka on laiminlyöty hänen pöydälleen, jonne kasataan tiedostoja, hän ei epäröi luovuttaa etuoikeuksiaan alaisille, joita hän häpeällisesti halveksii. Etuoikeudet, jotka voidaan laskea yhden käden sormilla, koska ne koostuvat vain yhdestä asiasta: älä tee mitään! Nyt heitä kuitenkin pyydetään tarkkailemaan Hobdenin toimia, toimittaja, joka on laitettu kaappiin hänen yhteyksistään Englannin äärioikeistoon. On sanottava, että tämä näyttää viime aikoina varsin kiihtyneeltä ja vihjaa ohimennen niille, jotka haluavat kuulla (eli ei kenellekään), että verta vuodatetaan pian. Joltakulta, jolla ei ole enää jalansijaa ammatissaan, tämä saattaa tuntua triviaalilta. Se tosiasia, että Parks on kiinnostunut hänen tapauksestaan, saa Richardin kuitenkin kyseenalaistamaan Holbenin "ongelman" sisällön. Hänellä on mahdollisuus pettää tylsyytensä ja viedä tutkimuksiaan hieman pidemmälle.

Hyvin tasapainotetut ainesosat

Johdannon osalta voidaan sanoa, että "Slow horses" on onnistunut houkuttelemaan katsojan, sillä sarja ilahduttaa välittömästi hirveän tehokkaalla harjoittelulla täpötäynnä lentokentän sydämessä. Kameran nopeiden liikkeiden ansiosta meillä on tunne, että meidän on löydettävä neula heinäsuovasta. Sitten, kun epäsuotuisat tapahtumat häiritsevät toiminnan sujuvaa sujumista, niille, jotka yrittävät neutralisoida kohteensa, on välttämätöntä hallita aikaa. Siitä lähtien matkustajat muuttuvat mahdollisiksi esteiksi, jotka ovat ainoan miehen tiellä, joka pystyy vielä lopettamaan tämän hengästyttävän kilpailun aikaa vastaan. Kaikki tämä johtaa niin traagiseen kuin odottamattomaan lopputulokseen. Mick Herronin "Slough Houses" -romaaneista mukautettuna ymmärrämme, että sarja voi luottaa vakoojatarinalle ominaisiin koodeihin pitääkseen meidät jännityksessä epäröimättä yllättää katsojaa tarpeen tullen. se. Näin tehdessäsi et koskaan kyllästy "Slow Horses" -sarjaan, joka osaa organisoida täydellisesti monet seikkailut, jotka ovat menestyneiden trillereiden vahvuus. Kahden 6 jakson kauden aikana sarja ylläpitää rytmiä, joka jätä vain vähän tilaa uneliaisuuteen putoamatta. Samoin kirjoittajat eivät koskaan hukuta meitä tietomäärään; juoni ei ole liian sekava eikä liian yksinkertainen. Tiettyjen käsikirjoituksen elementtien noudattaminen on joskus vaikeaa, koska ne vaikuttavat epätodennäköisiltä. Mutta helvettiin varauksilla: niin kauan kuin leikkimielisyys on olemassa ja ettei kokonaisuus kärsi mistään epäharmoniasta, olisi sääli huomauttaa näistä muutamasta epäuskottavuudesta.

Yksin kaikkia vastaan

Sitä paitsi, kuinka mukavaa onkaan olla tekemisissä roistojen kanssa, jotka ovat melkein vähemmän machiavellisia kuin niitä, jotka taistelevat heitä vastaan! Koska "Hitaissa hevosissa" ei ole kahta leiriä, jotka koostuvat hyvistä ja pahoista pojista. Varmasti roistot ovat läsnä, emmekä todellakaan kanna niitä sydämissämme. Mutta jos he pysyvät vihollisina, joista on ensisijaisen tärkeää päästä eroon, heidän on lainattava käyttäytymistään genren muiden suurten hahmojen käyttäytymisestä ilman, että he lankeavat kliseisiin. Olemme näin ollen tekemisissä salaperäisen kanssa, jonka henkilöllisyyttä emme tiedä ja joka toimii varjoissa, hullun kanssa, joka näyttää olevan valmis kaivertamaan naapurinsa, jos hän yhtäkkiä niin haluaa, tai lääkärin kanssa, joka tappaa häikäilemättä heti, kun annamme hänelle käskyn. . Kun ne on kirjoitettu niin hienovaraisesti ja virtaavat luontevasti tarinaan, polkujen risteytyminen tällaisten persoonallisten roisten kanssa on tervetullut uutinen. Mutta huolimatta siitä ilosta, jonka jälkimmäinen meille antaa, vaikuttaisi loogiselta, että koko MI5 nousee yhdellä äänellä näitä melko korkean vaarallisuuden roistoja vastaan. Mutta asiat eivät johdu lähteestä, kun ruumiit lyövät kaapeissa ja kun jokainen valtion instituutioiden korkeimmilla sfääreillä toimii oman etujensa mukaan. Sellaisenaan, ja vaikka tämä olisikin fiktiota, erilaisten juonien ja likaisten temppujen kautta, joiden aloittelija se on, MI5 ei kasva ulos tapauksista, joista meille täällä kerrotaan. Pääkohteena täydellinen Kristin Scott Thomas manipuloivan ja opportunistisen ohjaajan ihossa, sarja todellakin nauttii häpeämättömästi legendaarisen brittiläisen tiedustelupalvelun (ja samaan aikaan poliitikkojen) kuvan raapimisesta. Joten kuka palauttaa järjestyksen tällaisten puutteiden edessä? No ne, joilla pyyhimme pois laastarit, hyödyttömät, ei-rakastetut. Ne, joilla ei ole enää arvokkuutta menetettävänä, jotka voidaan uhrata mielensä mukaan, jos heistä tulee liian noloa: vasikat ja heidän paimenensa. Voimme ajatella mitä haluamme täällä välitetystä viestistä (että voimakkaat ovat turmeltuneita, että oikeutta voivat kantaa vain ne, jotka ovat tunteneet epäoikeudenmukaisuuden lihassaan…), liittää hahmoihin, ei ole mitään parempaa kuin uskoa avaimet. kuorma-autoon erakoille ja "epäonnistujille".

Muotokuvia tarkennettavaksi

Nämä epäonnistumiset ovat kuitenkin niin vain siksi, että muut ovat nimenneet ne sellaisiksi ja syistä, joiden objektiivisuus on vielä määrittelemättä. Totta kai, Catherine Standish on entinen alkoholisti, jonka Lamb otti siipiensä alle, mutta hänen sivistyneensä ulkonäkö ei estä häntä olemasta pirun älykäs ja kekseliäs. Kyllä, Roddy on sietämättömän ylpeä, mutta hän on myös asiantuntija aina kun hän joutuu kosketuksiin tietokoneen kanssa. Ja sitten on Louisa, Sid, Min ja tietysti Richard, jonka taustan tiedämme ja joka vastoin tahtoaan avasi meille tallin ovet. Hän lähestyy perinteistä sankaria, jonka kanssa on mahdollista samaistua. Mutta huolimatta hänen hyvästä ulkonäöstään ja ilmeisestä halustaan ​​tehdä oikein, hän ei koskaan muutu ystävällisen, lihaksikkaan ja uppoamattoman ikuisen supermiehen karikatyyriksi, kun on kyse vaaran hieromisesta. Muiden osalta käsittelemme hahmovalikoimaa, jonka toivomme syvenevän vuodenaikojen kuluessa samalla tavalla kuin heitä yhdistävät suhteet.

Lammas. Jackson Lamb...

Mutta olkaamme rehellisiä, jos emme malta odottaa kuulevamme lisää, se on Jackson Lamb, heidän johtajansa! Henkeäsalpaavan Gary Oldmanin upeasti tulkitsema vulgaari mutta vastustamattoman hauska hahmonsa muodostaa tämän tarinan kiistattoman lisäarvon. Näennäisen halveksunnan kautta, jota hän osoittaa vasikoita kohtaan, ja hänen laiminlyötynsä puolensa piilottaa loistavan ammattilaisen, jonka menneisyyttä nautimme löytää tarinan edetessä. Epäilemättä Herronin teksti palvelee sitä, sillä se hyötyy hilpeistä sarkastisista mielipiteistä, jotka luovat sävyn teokselle, jonka suuri ansio on se, ettei se koskaan ota itseään vakavasti. Huolimatta siitä, kuinka nopeasti havaitsemme, mikä sai hänet laskemaan matkalaukkunsa talliin, meillä on vielä niin paljon opittavaa tältä kukkakielellään flegmaattiselta häiritsijältä. Siksi voimme vain sylkeä siitä, mitä muu tarina voi opettaa meille hänestä. Se tunkeutuu jopa tiloihin, joista hikeä ja likaa sen dekadentti aura. Melkein tunnemme television kautta vanhojen tupakantumpien savut kesannolla toimistossa, jossa lämminkin auringonvalo vain osittain ehtii ilmaantua. "Slow Horses" -elokuvaan uppoaminen merkitsee viime kädessä jäämistä klassisen vakoojasarjan standardien ja tämän uupuneen ilmapiirin väliin, jossa herkät häviäjät ovat täynnä toisinaan uskomattomia, joskus väkivaltaisia ​​ja aina riippuvuutta aiheuttavia seikkailuja.

Saatavilla AppleTV+:ssa

10

Slow Horses -sarjan arvostelut (15)

Mat B.

10 tilaajaa3 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

4,0

Julkaistu 26. toukokuuta 2023

Huippu hyvin koottu, iloinen, älykäs... se muuttuu.

00

Slow Horses -sarjan arvostelut (16)

Ufc Jacquet

1 seuraaja22 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

4,5

Julkaistu 8. tammikuuta 2023

Erinomainen, erittäin hyvä sarja, miellyttävä seurata erittäin raskaiden antisankareiden kanssa, vaikea kestää, mutta rakastettava. Aina hyvä juoni ikuisten pahojen venäläisten ja yhtä ikuisten palveluiden ja egojen konfliktien kanssa.

00

Slow Horses -sarjan arvostelut (17)

elriadSlow Horses -sarjan arvostelut (18)

316 tilaajaa1691 arvosteluaSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

4,0

Julkaistu 9. tammikuuta 2023

Kun uusi brittisarja saapuu, suljen silmäni, koska englantilaiset ovat alan parhaita kaikessa vakoilun, myyrän ja vainoharhaisuuden suhteen. Erinomaisen "julistamattoman sodan" jälkeen tässä on "slow horses" -kaappi tiellä oleville vakoojille. Ja taas yli 6 jaksoa, joista jokainen on jännittyneempi kuin toinen, katsojakilpailussa katsoja pidetään jännityksessä ilman pienintäkään seisokkia. Gary Oldman ja Kristin Scott Thomas, joita ympäröi joukko jakeluagentteja, Will Smith kirjoittaa, tulos on olemassa, ja ilmoitus toisen kauden viimeisen jakson lopussa ilmeisesti jo ammutusta ei ole tyytymätön...

30

Slow Horses -sarjan arvostelut (19)

Serge RIOCREUX

2 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

5,0

Julkaistu 1. toukokuuta 2022

Kaikki on hyvin
Le casting
Ääniraita
Käsikirjoitus
Tarina
Kehys
Jännitystä
olla sarja
Bravo!!!

60

Slow Horses -sarjan arvostelut (20)

B.MOU

1 kritiikkiSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

5,0

Julkaistu 24. huhtikuuta 2022

Erinomainen englantilainen trilleri täynnä jännitystä nationalistista propagandaa vastaan... En malta odottaa, että pääsen näkemään loput ja uuden kauden

62

Slow Horses -sarjan arvostelut (21)

minä kanssa

25 tilaajaa346 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

3,5

Julkaistu 17. toukokuuta 2022

Ja kun ajatellaan, että teemme vielä vuonna 2022 sarjoja terrorismista, fasismista ja valkoisesta nationalismista kaikkine niihin liittyvine kliseineen, sarja on mieto puhtaasti Lontoon sisustuksella eli ilman värejä.
Ei tarpeeksi jaksoja tälle ensimmäiselle tuotantokaudelle, mutta odotan edelleen toista kautta.

24

Slow Horses -sarjan arvostelut (22)

Vanessa Tessier

3 tilaajaa22 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

4,0

Julkaistu 1. toukokuuta 2022

Hyvä yllätys tämä sarja. Jäämme peliin nopeasti kiinni, hyvä käsikirjoitus, hyvät näyttelijät. Inhottavan ja loistavan Gary Oldmanin kanssa.
En malta odottaa kausi 2

30

Slow Horses -sarjan arvostelut (23)

Emmanuel Dilasser

1 seuraaja2 kritiikkiäSeuraa hänen toimintaansa

Sarjan arvostelu

0,5

Julkaistu 4. huhtikuuta 2022

Ensimmäisestä jaksosta lähtien sävy on asetettu: antinationalistinen propaganda ja pro-kulttuurien sekoittuminen. Jompikumpi. Mutta pilaaminen tällä tavalla on jälleen ja jälleen kerran hyökkäämistä ei vain äärioikeiston ideologioita vastaan, vaan sen seuraajia vastaan ​​näyttämällä heidät mauttomiksi typeriksi vasikoiksi, jotka ahnevat väkivaltaan ja ovat älyllisesti maailman pohjalla. joka pilaa koko sarjan kiinnostavuuden. Ja sitten, kiistatta, äärioikeistolaiset terroristit, näette heidät vain elokuvissa!

920

FAQs

Is Slow Horses worth reading? ›

Slow Horses is definitely worth the read and I'm looking forward to book #2. Recommended.

How accurate is Slow Horses? ›

The first season of Slow Horses was based on the first book in the series, while the second season is based on the follow-up book, Dead Lions. “Slow Horses was very faithful to the plot of the original book. That's probably less true in the next one for a variety of reasons,” Mick Herron told RadioTimes.com.

What is the story behind Slow Horses? ›

Summaries. Follows a team of British intelligence agents who serve as a dumping ground department of MI5 due to their career-ending mistakes. Slough House is a dumping ground for members of the intelligence service who've screwed up: left a service file on a train, blown a surveillance, or become drunkenly unreliable.

What language is Slow Horses in? ›

English is a West Germanic language in the Indo-European language family that originated in early medieval England. It is the most spoken language in the world and the third most spoken native language in the world, after Standard Chinese and Spanish.
Wikipedia

What reading age is pony for? ›

Thought provoking, tear jerking, challenging...

This is a wonderful book for anyone ages 13 plus!

Why is Slow Horses so good? ›

It's refreshing, as is Slow Horses' sense of humour which, while often self-aware like Bond, is also much more down-to-earth and relatable. Jackson Lamb is full of pithy one-liners, his frequent put-downs are almost Delboy-esque ('Of course you didn't mean to kill him, if you did he'd still be alive!

Do you need to read Mick Herron books in order? ›

You don't have to read the books in order as the author does an excellent job of weaving in essential information from previous entries, but I do recommend it. I'm pleased to note, too, that there are two more Slough House books slated for release. Hopefully more will follow.

What happens to River Cartwright? ›

After making a serious mistake during a live training exercise at Stansted Airport, MI5 agent River Cartwright is demoted to dead-end work at Slough House in lieu of being fired.

What are dogs in Slow Horses? ›

The service comes complete with its jargon - Dogs are the service's internal security division, Achievers get things done and Cleaners clear up any mess at the scene of the crime.

Why is Slow Horses rated R? ›

Parents need to know that Slow Horses is an action-drama espionage series with some dark, mature humor. It contains physical violence, including a kidnapping, as well as drawn guns. An action sequence includes a suicide bomber, although it turns out to be a training exercise.

Why was Charles partner killed in Slow Horses? ›

Lamb killed Charles because he was a traitor. Nikolai is sad that Charles was killed and Lamb mourns for Dickie. The dying Russian has one last question, was he responsible for Charles' death? Our vulgar Slough House leader, Jackson Lamb, admits that he was the one that slipped up, not Nikolai.

What happens at end of Slow Horses? ›

But there's more to the story than he reveals to Standish: we discover at the end of Slow Horses that Lamb in fact murdered Partner on the orders of David Cartwright, River's grandfather. Want to know why? Well, that would be another book spoiler that could affect future seasons, so LOOK AWAY NOW.

Is there romance in Slow Horses? ›

We get to watch the surprisingly competent Louisa Guy — played by Rosalind Eleazar — fall in love with sweet, not-so-competent Min Harper, played by Dustin Demri-Burns.

Is All the Pretty Horses a hard read? ›

Overall: All the Pretty Horses is a difficult read with very little value or redeeming qualities.

Is All the Pretty Horses a good book? ›

Cormac McCarthy's National Book Award winning novel, All the Pretty Horses, blends the brutality and beauty of life in a stunning bildungsroman that strips away the mythos of the American West as the old world gives way to the modern one.

Do I need to read the Slough House novellas? ›

You don't have to read the books in order as the author does an excellent job of weaving in essential information from previous entries, but I do recommend it. I'm pleased to note, too, that there are two more Slough House books slated for release. Hopefully more will follow.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 18/09/2023

Views: 6541

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.