10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (2024)

05.6.2023

|

12 min lukeminen

|

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (1)

Nicholas Godwin

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (2)

Sisällysluettelo

Haluat asiakaspalvelukoulutusideoita, jotka tuottavat todellisia tuloksia.

Etkö sinä?

Mutta opettele työntekijöillesi reagoimaan erilaisiinasiakaspalvelutilanteet ovat vaikeita.

Kiitos asiakaspalvelun koulutuspeleistä, voit tehdä vaikeasti ymmärrettävistä käsitteistä helppoa. Harjoittelusi pelillistäminen auttaa asiakaspalvelutiimiäsi kuuntelemaan ja kommunikoimaan paremmin.

Lisäksi?

Joukkueesi nousee valmennuskokemuksesta tunteen olevansa voimakas kohtaamaan haastavimmat asiakkaat ja olosuhteet.

Tässä viestissä käsittelemme 10 asiakaspalvelupeliä, jotka auttavat tiimiäsi olemaan yhteydessä asiakkaisiin paremmin.

Sisällysluettelo

  • Aseta työntekijät asiakkaidesi kenkiin
  • Pelillistää kriittistä ajattelua, yhteistyötä ja linjausta
  • Silta viestintäaukot ja yhdistä
  • Paranna tiimisi jäsenten kuunteluaitoja
  • Asiakaspalvelukoulutusideoita vaikeiden asiakkaiden käsittelyyn
  • Luo mukava ympäristö edustajille ja asiakkaille
  • Asiakaspalvelukoulutusideoiden toteuttaminen

Aseta työntekijät asiakkaidesi kenkiin

Uudet prosessit voivat turhauttaa asiakkaitasi, joten anna edustajiesi toimia asiakkainaymmärtää, miltä heistä saattaa tuntua.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (3)

Peli 1: "Tässä mitä, tämä on miksi"

Tämä asiakaspalvelukoulutuspeli opettaa, kuinka selittää asiakkaalle omat prosessisi ja miksi se on tärkeää.

Asiakkaat ovat usein turhautuneita, kun he eivät tunne menetelmiäsi tai eivät ymmärrä kysymyksiisi. He eivät myöskään arvosta pitkiä odotusaikoja.

Ajatuksena on asettaa uusi asiakaspalveluedustajasi asiakkaidesi asemaan.

Kuinka pelata

Peli alkaa valitsemalla kaksi vapaaehtoista. Pyydä ensimmäistä esittämään ohjeet vastaamaan esittämääsi kysymykseen mahdollisimman nopeasti ja tarkasti. Sinun ei tarvitse noudattaa mitään kaavaa kysyäksesi kysymyksiä.

Vaikka voit kysyä mitä tahansa kysymystä, muutamia esimerkkejä ovat:

  • Mitkä ovat allergiasi?
  • Mikä on lempi sääsi?
  • Mitä muita kieliä puhut englannin lisäksi?

Kiitä ja lähetä ensimmäinen vapaaehtoinen takaisin ja pyydä toista tulemaan eteenpäin. Esität samat kysymykset, joita esitit ensimmäiselle vapaaehtoiselle. Tosin tällä kertaa sisällytät siihen joitain selityksiä.

Yllä olevia kysymyksiä ja selityksiä käyttämällä sinulla voisi olla:

  • Jotkut toimipisteistämme ovat lemmikkiystävällisiä, joten saatat nähdä muutaman koiran ja kissan vaeltelemassa. Onko sinulla allergia, jonka haluat jakaa kanssamme?
  • Meillä on sivukonttorimme kaikessa sisällössä, ja haluamme jokaisen edustajan työskentelevän siellä, missä sää ei ole ongelma. Mikä on lempi sääsi?
  • Yritys aikoo järjestää kaksi viikkoa kestävän promo-kampanjan. Puhutko jotain muuta kieltä kuin englantia?

Kysy koko tiimiltä, ​​mitä mieltä heistä on vastata kysymyksiinilmantietäen miksi.

Huomaat myös, että asiakkaan vastaus voi vaihdella, kun annat kysymyksiin kontekstin.

Voidaan esimerkiksi väittää puhuvansa neljää kieltä. Kuitenkin, kun he tietävät, että siihen liittyy tuotteen toiminnan selittäminen, se voi olla kahta kieltä.

Ottaa mukaan

Tämä asiakaspalvelukoulutuspeli näyttää, miksi asiakkaasi on tärkeää ymmärtääyhteydessäkeskustelustasi. Koska he eivät ole ajatustenlukijoita eivätkä työtovereita, heidän voi olla vaikea ymmärtää prosessejasi.

Kun selität itsesi, asiakas tuntee olonsa helpommaksi ja halukkaammaksi yhteistyöhön. Lisäksi saat parempaa ja tarkempaa tietoa asiakkailta.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (4)

Peli 2: "Kyllä voimme"

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (5)

Suunnittelultaan nämä asiakaspalvelukoulutuspelit antavat työntekijöille mahdollisuuden hallita tosielämän asiakaspalveluskenaarioita.

Kukaan ei halua kuulla, että on mahdotonta saada mitä he haluavat. Älä siis kerro asiakkaille asioita, joita et voi tehdä.

Kerro heille, mitä voit tai aiot tehdä.

Tämä taktiikka on helpompaa paperilla kuin käytännössä, mutta se on hallinnan arvoinen. On helppo luisua keskittymään heikkouksiisi.

Kuinka pelata

Anna jokaiselle työntekijälle luettava nimilappu ja pyydä kaikkia pysymään piirissä. Jokaisen tulee ajatella kahta tai kolmea pyyntöä. He voivat kysyä järkeviä ja realistisia kysymyksiä tai tehdä niistä kuvitteellisia ja outoja.

Voit aloittaa antamalla heille esimerkkejä, kuten:

  • Haluan vaihtaa nimilappuja kanssasi.
  • Haluaisin kartanon seuraavalle syntymäpäivälleni.
  • Haluan sinun seisovan keskellä ympyrää.

Anna heidän miettiä pyyntöään muutamassa minuutissa. Kerro heille, että vaikka se on peli ja sen pitäisi olla hauskaa, heidän ei pitäisi tehdä sopimattomia pyyntöjä. Anna sitten heille pelin säännöt.

Jokaisen työntekijän tulee vuorotellen huutaa toisen työntekijän etiketissä oleva nimi ja tehdä pyyntö.

Nimetty työntekijä onkieltäytyä sanomatta "ei"soita sitten toiselle työntekijälle ja tee pyyntö – pyynnön ja hylkäämisen prosessi jatkuu, kunnes pyyntöä ei ole jäljellä.

Jotta joukkueen olisi helpompi ymmärtää peliä, sinä ja toinen johtaja voitte pelata hetken, kunnes soitat ryhmän ensimmäiselle jäsenelle. Se helpottuu harjoittelemalla.

Ottaa mukaan

Riippumatta siitä, kuinka absurdi asiakkaan pyyntö on, voit aina hylätä sen sanomatta ei. Pelin avulla on helpompi antaa myönteisiä vastauksia kysymyksiin ja olla ratkaisumielisempi.

Pelillistää kriittistä ajattelua, yhteistyötä ja linjausta

Tavoitteesi tässä on edistää kriittistä ajattelua, tiimiyhteistyötä ja yhdenmukaisuuttapelillistäminen. Täällä agenttisi oppivat suunnittelemaan ja tekemään yhteistyötä joukkueen jäsenten kanssa, joiden kanssa et tule toimeen tavallisena päivänä seuraavissa peleissä.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (6)

Peli 3: "Tiedämme määränpäämme"

Tämä asiakaspalvelukoulutukseen tarkoitettu tiimiyhteistyö- ja linjauspeli vaatii vain kynän ja paperin.

Se osoittaa, kuinka yrityksen kulttuuri voi vaikuttaa sen tarjoamiin palveluihin.

Osallistujat näkevät, kuinka helppoa on innostua sellaisista töistä, joita et pysty lopettamaan, ja katsovat, oletko edelleen raiteilla.

Peli sisältää kaksi kierrosta, joista jokaista seuraa lyhyt selostus. Se toimii parhaiten, jos ryhmässä on vähintään kuusi henkilöä.

Kierros yksi

Kannusta osallistujia työskentelemään ryhmässä ja neuvo heitä miettimään, mitä asioita he tarvitsevat matkalle. Sano sitten melkein heti "Valmis, mene!" ja aloita ajoitus ennen kuin he kysyvät sinulta kysymyksiä.

Debrief yksi

Kysy jokaiselta osallistujalta, kuinka monta kohdetta heillä on luettelossaan. Seuraava keskustelu joko kaventaa tai laajentaa luetteloa. Esimerkiksi kenkiä listaavalta henkilöltä voidaan kysyä, ovatko he vaelluskengät vai tavalliset toimistokengät.

Lopulta kysymys määränpäästä tulee esille. Käytä tätä aikaa keskustellaksesi määränpään tärkeydestä suunnittelussa.

Kierros kaksi

Tämä kierros on ensimmäisen kierroksen toisto, paitsi että tällä kertaaannat ryhmille määränpäänpaperille.

Selvitys kaksi

Huomaa ero ensimmäisen ja toisen luettelon välillä. Useimmissa tapauksissa toinen luettelo sisältää kohteita ensimmäisestä, jossa on vähän ylimääräistä. Listasta tulee kuitenkin täsmällisempi, jotta se mukautuu määränpäähän.

Käytä tätä tilaisuutta kertoaksesi osallistujille omastaasiakaspalvelutavoitteita.Rohkaise sitten heitä arvioimaan, kuinka heidän henkilökohtaiset tavoitteensa vastaavat joukkueen tavoitteita.

Ottaa mukaan

Osallistujat huomaavat eron suunnittelussa kohdetta ajatellen ja ilman. He huomaavat, että kun koko ryhmä on yhtä mieltä määränpäästä, on helpompi sopia pakattavista tavaroista.

Silta viestintäaukot ja yhdistä

Haluat näyttää asiakaspalveluagenteille kattamaan viestintäaukot ja muodostamaan yhteyden. Nämä pelit ja muuttiiminrakennustoimintaaauttaa sinua pääsemään asiakkaasi ja joukkuetovereidesi asemaan ja kuromaan umpeen viestintäaukkoja.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (7)

Peli 4: "Sano nimeni!"

Nimen unohtaminen voi pilata ammatillisen suhteen, mutta kaikki eivät ole hyviä nimien kanssa. Voit kuitenkin estää sitä pilaamasta liiketoimintaasi opettamalla työntekijällesiluoda muistopalatsi.

Tämä peli tarjoaa asiakaspalvelukoulutusideoita kommunikaatiotaitojen kehittämiseen ja nimien pidempään muistamiseen. Kun saat työntekijäsi pelaamaan sitä, voit tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Työntekijäsi voivat tehdä yhteistyötä paremmin, ja sinäpitää enemmän asiakkaita.

Kuinka pelata

Peli toimii parhaiten, kun käytät sitä uusille työntekijöille, joilla ei ole ollut aikaa olla vuorovaikutuksessa. Mitä suurempi ryhmä, sen parempi.

Selitä ensin ryhmälle, kuinka muistipalatsi toimii seuraavasti:

  • Valitse muistipalatsillesi tuttu paikka (se voi olla kotisi, hostelli, jossa yöpyit, lukiosi, teemapuisto)
  • Aloita listaamalla nimiä, jotka haluat muistaa.
  • Aseta jokainen nimi tiettyyn paikkaan tutussa rakenteessasi tai muistipalatsissasi ja kiinnitä se muistiisi.
  • Kävele hetki muistopalatsissasi ja kutsu jokaista säilyttämääsi nimeä
  • Yritä olla siirtämättä mitään pitääksesi asiat järjestyksessä

Nyt olet luonut ja sisustanut muistopalatsisi. Aina kun haluat muistaa nimen, kävele vain tutussa paikassa. Voit tehdä siitä visuaalisemman kuvittelemalla henkilön seisovan lähellä nimeään palatsissa.

Kun kaikki ovat tyytyväisiä selityksiisi, pyydä jokaista henkilöä kertomaan ryhmälle nimensä ja yksi fakta itsestään. Tee siitä yksi henkilö kerrallaan ja anna kaikille muutama minuutti aikaa sijoittaa kyseinen henkilö muistopalatsiinsa ennen kuin siirryt seuraavaan. Kun istunto on ohi, anna muutaman osallistujan yrittää muistaa kaikkien nimet.

Ottaa mukaan

Tämä peli osoittaa, että ihmiset, jotka luulevat olevansa huonoja muistamaan nimiä, eivät käytä oikeita tekniikoita.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (8)


Peli 5: "Asiakaspalvelucharade"

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (9)

Useimmat yritykset ajattelevat pystyvänsä tyydyttämään asiakkaitaan, mutta se johtuu siitä96 prosenttia tyytymättömistä asiakkaistaei tule valittamaan. Mutta temppu on, että menetät 91 prosenttia heistä saamatta mahdollisuutta saada selville, mitä tapahtui.

Viestintätaitojen asiakaspalvelukoulutusideat auttavat kuromaan umpeen yritysten ja asiakkaiden välisiä kommunikaatiokuiluja. Asiakaspalvelun chaade on hauska peli, joka opettaa tiimillesi kehonkielen tärkeyden jasanallinen viestintä. Se auttaa myös tiimiäsi muodostamaan hyödyllisiä siteitä.

Kuinka pelata

Jokainen tiimin jäsen saa ilmauksen tai termin, joka liittyy yritykseesi tai toimialaasi. Assign kääntyy ja kutsuu ensimmäistä osallistujaa näyttelemään termiä hänen kanssaan sanomatta sanaakaan. Muu joukkue yrittää arvata sanan tai lauseen esityksen perusteella.

Ottaa mukaan

Pelistä saat selville, että vaikka asiakas ei puhu, sinun on yritettävä arvata hänen kehonkielensä merkitys. Mutta älä vain oleta, mitä he haluavat. Täällä esität huolellisesti kysymyksiä riippumatta siitä, kuinka selkeitä luulet heidän pyyntönsä.

Siitä tulee haastavampaa, kun et voi nähdä asiakasta kasvotusten tarkkailemaan hänen kehonkieltään. Ja pahempaa, kun et kuule heidän äänensä, kun kyseessä ovat sähköpostit ja chat.

Charades näyttää sanomattomien sanojen vaikutukset normaaleissa keskusteluissa. Kerro nyt työntekijöillesi, että on tärkeää, että he yrittävät löytää puuttuvat tiedot puhuessaan asiakkaiden kanssa. Hän auttaa heitä keksimään strategioita, jotka kurovat siltaa viestintäaukot.

Paranna tiimisi jäsenten kuunteluaitoja

Opeta tiimiäsi vähentämään virheitä, jotka johtuvat tärkeiden tietojen huomiotta jättämisestä.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (10)

Peli 6: "Kuiskaajat ja kuuntelijat"

Jos etsit asiakaspalvelukoulutusideaa kuuntelutaitoihin, vanha puhelinpeli on loistava. Tämä aktiviteetti näyttää tiimillesi, miksi heidän täytyy kommunikoida suoraan ja välttää raportoituja puheita niin paljon kuin mahdollista.

Kuinka pelata

Jaa joukkueesi vähintään kymmenen osallistujan ryhmiin. Anna kunkin ryhmän muodostaa suora viiva. Soita sitten kunkin rivin ensimmäiselle osallistujalle ja kuiskaa lause, joka heidän pitäisi kuiskaa ryhmänsä seuraavalle henkilölle.

Heidän tulee jatkaa prosessia, kunnes kunkin ryhmän viimeinen henkilö kuulee lausunnon.

Jokaisen tulee olla hiljaa, jotta seuraava ei kuule lausuntoa. Voit myös antaa kullekin ryhmälle erilaisia ​​lausuntoja ryhmän välittämiseksi.

Tämä peli on aina hauskaa, koska kun viimeinen henkilö huutaa lausunnon, se ei muistuta sitä, jonka kerroit ensimmäiselle henkilölle.

Ottaa mukaan

Et voi luottaa raportoituihin puheisiin, koska kollegasi saattaa jättää joitakin tärkeitä tietoja kertomatta. Joskus ihmiset yrittävät selittää sen sinulle ja päätyvät lisäämään tietoa. Molemmat tapaukset voivat saada asiakaspalvelun edustajat näyttämään epäpäteviltä.

Peli 7: "Muistojen säilyttäminen"

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (11)

Tämä kuunteluaitojen asiakaspalvelukoulutusidea korostaa asiakkaan muistamisen tärkeyttä. Se on hyödyllinen harjoitus tiimin jäsenille, joiden on vaikea muistaa kasvoja ja nimiä.

Kuinka pelata

Tätä peliä voi pelata kasvokkain tai verkossa, mutta joka tapauksessa joukkueen jäsenet aloittavat esittelemällä itsensä. Jos pelaat verkossa, anna jokaisen osallistujan jakaa nimensä ja kuvansa ryhmäkeskustelussa. Sitten kaikkien tutustutaan paremmin.

Pyydä jokaista jäsentä luomaan akäyttäjän persoonaasiakkaalle, jolla on väärennetty nimi ja kuva. Jaa testi fyysisesti tai sähköpostilla ja lähetä ohje kahdessa minuutissa. Jaa sitten vastaukset ryhmässä.

Ottaa mukaan

Tämä harjoitus testaa, kuinka nopeasti tiimisi jäsenet voivat muistaa nimet. Lisäksi uudet työntekijät pääsevät näkemään muut tiimin jäsenet kerralla. Ryhmävuorovaikutus näyttää myös jäseniä, jotka voivat helposti olla vuorovaikutuksessa uusien ihmisten kanssa.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (12)

Asiakaspalvelukoulutusideoita vaikeiden asiakkaiden käsittelyyn

Opeta tiimiäsi olemaan mukava vaikeiden asiakkaiden kanssa ja vaikeissa tilanteissa.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (13)

Peli 8: "Kuulutekniikka"

Mistä asiakaspalvelukoulutusideasta voit saada inspiraatiota käsitelläksesi vaikeita tilanteita, joissa asiakas on osallisena?

Tämä auttaa:

Disneyllä on paljon vierailijoita vuosittain, mutta suurin osa sen kävijöistä odottaa uutta vierailua. Tämä ei tarkoita, etteikö heidän asiakkaillaan olisi valituksia. Brändi tietää, mitä sen asiakkaat haluavat, joten he kehittivät strategioita pitääkseen heidät onnellisina.

HEARD on Disneyn hienostunut lähestymistapavihaisten asiakkaiden hallintaviidessä vaiheessa.

  • Kuulla:Anna asiakkaan sanoa kaikki, mitä hän haluaa sanoa keskeyttämättä häntä
  • Empatiaa:Näytä heille, että kun olet kuunnellut heitä, ymmärrät syvästi, miltä heistä tuntuu käyttämissäsi lauseissa. Sano esimerkiksi: "Ymmärrän, miltä sinusta tuntuu."
  • Pyydä anteeksi:Hyväksy syyllisyys ja ota vastuu ongelmasta, koska sen asiakas haluaa kuulla tässä vaiheessa. Vaikka tämä ei ratkaise ongelmaa, asydämellinen anteeksipyyntölievittää jännitystä.
  • Ratkaista:Varmista, että asiakaspalvelutiimisi on koulutettu käsittelemään ongelmaa. Ja jos he eivät ole varmoja siitä, mitä asiakas haluaa, he voivat esittää kysymyksiä, kuten: "Kuinka voimme korjata sen sinulle?"
  • Diagnoosi:Analysoi ongelma varmistaaksesi, että se ei toistu.

Kuinka pelata

Aloita selittämällä HEARDin käsite tiimillesi ja pyydä kahta vapaaehtoista. Toinen toimii kuin asiakas, kun taas toinen on asiakaspalveluagentti. Muut joukkueen jäsenet katsovat ja arvioivat roolipeliä.

Käytä skenaariona yrityksesi asiakaspalveluongelmaa ja ohjaa heidät meille viiden HEARD-vaiheen ratkaisemiseksi. Aluksi saatat joutua muistuttamaan heitä seuraavasta vaiheesta, kunnes he eivät enää juutu.

Kysy sitten tuomarilta, mitä he ajattelevat kunkin vaiheen asiakaspalvelusta ja miksi. Anna heidän sitten tehdä diagnoosi.

Ottaa mukaan

Tämä peli selittää kuuluisan lauseen: "Asiakkaat ovat aina oikeassa." Vaikka he olisivat syyllisiä, heidän lähtemisen salliminen vahingoittaa liiketoimintaasi. Tämän tekniikan vaiheet varmistavat, että pääset jokaisen ongelman ytimeen.

Luo mukava ympäristö edustajille ja asiakkaille

Nämä toimet osoittavat suotuisan työympäristön merkityksen edustajalle ja asiakkaalle.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (14)

Peli 9: "The Quadrants"

Yritätkö keksiä asiakaspalvelukoulutusideaa tukeviin työympäristöihin?

Pelataan Quadrantsia.

Kuinka pelata

Käytä maalarinteippiä huoneen jakamiseen neljään kvadranttiin ja numeroi jokainen niistä. Anna tiimisi suorittaa joitakin toimintoja neliöillä noin 45 sekunnin ajan. Määritä sitten kullekin kvadrantille toiminnot.

Ensimmäisessä kvadrantissa osallistujat voivat laulaa loruja keuhkoihinsa. Anna heidän hypätä yhdellä jalalla toistuvasti toisessa kvadrantissa ja lausua aakkoset taaksepäin kolmannessa. Mutta neljäs on rentoutumista varten.

Jaa ne tasaisesti kaikkeen kvadranttiin ja pyydä heitä aloittamaan kvadrantin toiminnan perusteella. Pyydä heitä vaihtamaan 20 sekunnin kuluttua. He voivat vapaasti muuttaa mihin tahansa muuhun kvadranttiin, mutta eivät keneenkään, jossa he ovat olleet aiemmin.

Pyydä heitä vaihtamaan 20 sekunnin välein, kunnes he ovat kokeneet jokaisen neliön.

Kun sanot "vaihda" sen jälkeen, kun he ovat tulleet koko neljännekseen, huomaat, että useimmat heistä hyppäävät "rentoutumis"-kvadranttiin, mikä osoittaa, että useimpien on viihdyttävä.

Ottaa mukaan

Tämä harjoitus osoittaa tiimillesi mukavassa ympäristössä työskentelyn arvon. Jokainen edustaja tietää, miksi on tärkeää, että asiakas viihtyy. Mutta sinun on tiedettävä, mitä mukavuus tarkoittaa asiakkaallesi.

Paras tapa saada asiakkaat viihtymään on kysyä heiltä, ​​ovatko he hyvässä tarjouksessasi.

Peli 10: "Mitä asiakas haluaa"

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (15)

Toinen tukityöympäristöjen asiakaspalvelukoulutusidea keskittyy siihen, mitä asiakkaat haluavat. Sen saavuttamisessa tiimiä kannustetaan yhteistyöhön, mikä myös parantaa yhteistyötä.

Kuinka pelata

Valitse yksi osallistujista jakamaan asiakkaan nimi, jota he palvelivat aiemmin. Heidän tulee kertoa tiimille asiakkaan viimeaikaisesta ostoksesta ja heille tarjotusta avusta.

Jokainen jäljellä olevista tiimin jäsenistä kuvittelee, kuinka ensimmäinen osallistuja teki asiakkaan päivän. Kirjoita sitten kirje asiakkaan näkökulmasta kiittääksesi yritystä palvelusta. Tässä kirjeessä tulee korostaa yrityksen vahvuuksia.

Pyydä sitten heitä lähettämään kirjeet, jotta voit aloittaa keskustelun.

Ottaa mukaan

Tietäminen, että heidän palvelujaan arvostetaan, lisää tiimisi luottamusta. Lisäksi harjoitus auttaa näkemään, mitä asiakas todella haluaa palvelultaan.

Asiakaspalvelukoulutusideoiden toteuttaminen

Asiakaspalvelukoulutuspelit tuovat iloa ja sitoutumista asiakaspalvelukoulutukseen. Mutta tarpeesi ovat ainutlaatuisia.

Haluatko tiimisi jäsenten kiinnittävän enemmän huomiota työhön ja vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa?

Pelaa Quadrants ja mitä asiakas haluaa.

Eräässä tutkimuksessa49 prosenttia ostajistateki impulssiostoksen, koska asiakas tunsi itsensä kuulluksi. Mutta asiakkaat eivät tunne itseään kuultuiksi, jos työntekijäsi tuntevat itsensä irti. Tukeva työympäristö voi auttaa asiakaspalveluasi palvelemaan asiakkaitasi paremmin.

Ja jos tiimisi on etäinen, voit löytää luovia tapoja yhdistää asiakaspalvelutiimi. He voivat esimerkiksi työskennelläonline-pulmiayhdessä tai kilpaile korkeimmasta pistemäärästäsolitaire. Tällaiset yksinkertaiset toiminnot antavat tiimillesi mahdollisuuden olla tekemisissä ja pitää hauskaa yhdessä verkossa.

Aivan kuten oikean ympäristön luominen, yllä mainittujen asiakaspalvelukoulutusideoiden ja pelien soveltaminen voi parantaa suorituskykyäsi. Jos et ole koskaan kokeillut niitä, et koskaan tiedä. Mene töihin.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (16)

Yhteistyöasiakaspalvelu pelejätuottavuuttaJoukkueen rakentaminen

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (17)

Tekijä

Nicholas Godwin

Nicholas Godwin paljastaa unelmiesi asiakkaasi motivaatiot ja toiveet tekoälyn avulla. Sitten hän kurottaa syvälle resursseihinsa ja vuosien kokemukseensa tekniikasta, sähköisestä kaupankäynnistä ja markkinoinnista kehittääkseen sisältöä, joka saa yleisön himoitsemaan tuotettasi ja evankelioimaan brändiäsi lopullisesti.

10 loistavaa asiakaspalvelun koulutuspeliä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 6352

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.